2231061939 ΣΤΥΛΙΔΟΣ 56, Λαμια afoi.bagineta@hotmail.gr
hero image

Η εταιρεία μας

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στη δημιουργία κουφωμάτων αλουμινίου και υαλοπετασμάτων, η εταιρεία μας “Αλουμινοκατασκευές Αφοί Μπαγινέτα” σας προσφέρει άρτιες υπηρεσίες, μεγάλη ποικιλία προτάσεων, εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας εγκαθιστούν τα προηγμένα και πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου Alumil και της παγκοσμίου φήμης εσωτερικές πόρτες Nordico καθώς έχουν επιλεγεί για να αντιπροσωπεύουν τις δυο κορυφαίες εταιρείες.

Οι “Αλουμινοκατασκευές Αφοί Μπαγινέτα” προσφέρουν διαχρονικές κατασκευές που εντυπωσιάζουν, σε πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες, ρολά σίτες, γκαραζόπορτες, μηχανισμούς, κάγκελα, στέγαστρα, πέργολες καθώς και παντός είδους επισκευές και μερεμέτια αλουμινίου.

Εξασφαλισμένη αξιοπιστία, αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα προϊόντων, εξοικονόμηση ενέργειας, υδατοστεγανότητα και αντοχή στο χρόνο.

Ικανοποιούν κάθε ανάγκη και απαίτηση των πελατών προσφέροντας παραδοσιακές και μοντέρνες λύσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Τα κουφώματα αλουμινίου “Αφοί Μπαγινέτα” αποτελούν την πλέον οικονομική λύση, καθώς είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες και δεν απαιτείται καμία συντήρηση στο πέρασμα του χρόνου.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έχετε την καλύτερη πρόταση της αγοράς!

Στυλίδος 56, Λαμία / Φθιώτιδας

Τηλ: 2231061939 Κιν: 6973373867 - 6944220631